Bliv Træambassadør

Bliv sponsor for Træ.dk's arbejde med at formidle veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof.

Din skov eller virksomhed kan nu blive Træambassadør for Træ.dk.

Som Træambassadør støtter du Træ.dk’s arbejde med at formidle veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof.

Træ.dk informerer den almindelige forbruger om træets mange muligheder, så flere vælger produkter af træ. Træ.dk arbejder også for at tilbagevise misforståelser der giver træ et dårligt ry.

Bag Træ.dk står 7 organisationer og 2 styrelser, heriblandt Dansk Skovforening.

Fordele som træambassadør

Træambassadører får disse fordele:

  1. Træambassadører kan bruge Træ Er Miljøs logo med ordene “Vi støtter” på virksomhedens hjemmeside, signatur i mails, brevpapir og i trykt materiale. Logoet findes både på dansk og engelsk.

  2. Træambassadører modtager informationsmateriale fra Træ Er Miljø. Materialet kan deles ud til kunder, leverandører og ansatte. Træambassadører bliver løbende informeret om Træ Er Miljøs aktiviteter.

  3. Træambassadører får sin egen side på Træ.dk med link til virksomhedens hjemmeside. Trae.dk er Danmarks største træportal med over 2000 artikelvisninger om dagen.

  4. Træambassadører bliver nævnt i Træ.dk’s elektroniske nyhedsbrev som bliver udsendt ca.15 gange om året til over 5000 abonnenter.

  5. Træambassadører bliver nævnt på Træ.dk’s Facebook-side.

Hvordan bliver jeg Træambassadør og hvad koster det?

Det koster kun 5.000 kr. pr. år at blive træambassadør.

Du kan læse mere om træambassadør-ordningen på www.trae.dk.

Du er velkommen til at kontakte Træ.dk på info@trae.dk for yderligere information.

Hvem er foreløbig blevet Træambassadør?

Træambassadørordningen er helt ny. Her er de virksomhender der tilmeldte sig som de allerførste.