DR vil gerne i kontakt med skovejere, som huser skovboere

Dansk Skovforening opfordrer skovejere til at kontakte DR med oplysninger om fænomenet skovboere.

De private skove leverer mange vigtige ydelser til samfundet. Langt flere end de fleste danskere ved. Derfor er positive historier om ydelserne vigtige, så erhvervet opnår anerkendelse også fra politikere – fx i form af gode vilkår for at eje og drive skov.

DR vil gerne undersøge fænomenet skovboere. Såfremt du kan bidrage med oplysninger, så opfordrer vi dig til at kontakte journalisten fra Danmarks Radio med henblik på en positiv omtale.

Bor der nogen i din skov?

DR Nyheder forsøger at finde ud af hvor mange mennesker, der bor i det fri i de danske skove. Derfor vil DR meget gerne høre fra dig, hvis du har en eneboer i din skov.

DR ønsker ikke at ”afsløre” gemmestederne for offentligheden, og vil ikke til at afsløre præcis hvor ”skovboerne” bor- medmindre selvfølgelig skovboerne selv og skovejeren er interesseret. Men oplysninger om, hvorvidt der er tale om mænd eller kvinder og eventuelt ekstra info om alder og nationalitet ville være meget interessant. Aftaler mellem skovejere og skovboerne om at de gerne må være der, vil også være spænende at fortælle om.

Oplysningerne samler Danmarks Radio ind til et indslag i TV Avisen, i radioen og på nettet i løbet af sommerferien.

Kontakt journalist med oplysninger om skovboere, senest mandag den 25 juni. kl. 10:

Jakob Skaaning
Mail: jash@dr.dk
Telefon: 2854 3034