Fotokonkurrence om affald i skov med smagfulde præmier

Hold Danmark Rent sætter fokus på skovenes affaldsproblemer med fotokonkurrencen "Skyd Skraldet i Skoven". Præmierne er mere smagfulde end affaldet.

De danske skove flyder med affald, til stor gene for både skovejere og skovgæster. For at sætte fokus på dette stadigt voksende problem har Hold Danmark Rent skudt en fotokonkurrence i gang:
 
Tag kamera med i skoven, skyd skraldet og send billederne til Hold Danmark Rent.
 
Præmierne er heldigvis mere smagfulde end affaldet: Blandt andet et hotelophold hos Comwell, chokolade fra Toms og happy meals fra McDonalds.
 
Hold Danmark Rent vil løbende uploade de indsendte billeder til deres Facebook side som du kan se her

For at deltage i konkurrencen om præmierne skal du indsende dine billeder senest 15. november 2009, men Hold Danmark Rent tager altid imod billeder af affald.

Undersøgelse af danskernes og skovfolks holdning til affald i skov

95% af skovejerne oplever problemer med affald i skovene. Over halvdelen mener oven i købet at problemet er stigende. Og 98 % af befolkningen mener at affaldet i skovene er et problem. Læs artiklen fra Skoven 10/2009 om Hold Danmark Rents undersøgelse.

Skovforeningens holdning i sagen

Læs lederen fra Skoven 10/2009: Folket imod skovsvineri.

 

Om Hold Danmark Rent

Hold Danmark Rent er en erhvervsdrivende fond, som skal mindske problemet med henkastet affald og forandre danskernes syn på at smide affald. Læs mere om Hold Danmark Rent på deres hjemmeside.