Har du gode idéer til Danmarks nye klimalov?

Regeringen har igangsat en stor høring af danskerne, hvor du kan komme med gode idéer til, hvad en ny klimalov skal indeholde.

Danmark skal have en ny klimalov – heldigvis er skovene fulde af gode klimaløsninger.

Regeringen indleder i dag en folkehøring under titlen ”Giv Klimaet Lov”, hvor alle danskere inviteres til at bidrage med gode idéer og erfaringer til fremtidens klimapolitik.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt udtaler:

Jeg opfordrer alle, som har idéer til fremtidens klimapolitik og en ny klimalov, til at bidrage – for klimaet er vores fælles ansvar. Alle input bliver samlet og vil indgå i en opsamlende stor folkehøring til efteråret. På den baggrund vil vi præsentere et forslag til en ny klimalov i Folketinget,

Det er alletiders gode mulighed for at påvirke Danmarks fremtidige klimapolitik med dine tanker og input. Du kan eventuelt lade dig inspirerer af Dansk Skovforenings kampagneside ”Skov For Klima”, der er fyldt med gode ideer til, hvordan skovene kan hjælpe klimaet.

Sådan byder du ind med gode klima-idéer

Du kan allerede nu aflevere dine idéer til regeringen via www.givklimaetlov.dk.

Der vil også blive afholdt to borgermøder i april:

  • Tirsdag den 9. april i Vordingborg.
  • Tirsdag den 23. april Viborg.

Her kan idéer til fremtidens klimapolitik og en ny klimalov lægges frem og drøftes med regeringen og eksperter.  Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår via Billetto.

Alle input samles og bliver præsenteret til en stor folkehøring om klimaet i efteråret.