Ny direktør i DSHwood

DSHwood har ansat Christen Møller som ny direktør. Christen Møller er 50 år og kommer fra en stilling som Vice President i det globale træhandelsfirma Dalhoff Larsen & Hornemann. Christen Møller tiltræder den 15. juni 2009.

DSHwood har ansat Christen Møller som ny direktør.

Christen Møller er 50 år og kommer fra en stilling som Vice President i det globale træhandelsfirma Dalhoff Larsen & Hornemann. Han har her siden 1993 været ansvarlig for udvikling af salg og marketing af træprodukter i Mellemøsten og Fjernøsten til det professionelle marked.

Christen Møller er startet som elev i ØK København og afsluttede i 1982 en uddannelse som Bachelor Business Administration fra ØK’s interne handelsskole. Han har derefter været udstationeret ved ØK-kontorer i England, Saudi Arabien, Filippinerne og Malaysia med ansvar for indkøb og salg af træprodukter. I 1990 kom han til Danske Trælast med ansvar for salg af træprodukter til professionelle kunder på det tyske marked, inden han i 1993 kom til DLH.

Med Christen Møller har DSHwood ansat en direktør med omfattende kompetencer inden for global handel med træprodukter, siger bestyrelsesformanden, advokat Jan Erlund. Han har stor erfaring fra tre danske firmaer med salg af træprodukter til erhvervskunder. Jeg er derfor overbevist om at Christen Møller kan udvikle DSHwood yderligere i et vanskeligt marked, til gavn for de danske skovejere.

Direktionen udgøres dermed fremover af Christen Møller som administrerende direktør og Jørgen Røge som kommerciel direktør.

Christen Møller tiltræder den 15. juni 2009. Han er gift og har 2 voksne børn.