Nyt ansigt klar til at modtage dine tal til vores pris- og regnskabsstatistik

Dansk Skovforening vil i den kommende tid opprioritere prisstatistikken samt starte arbejdet med endnu en udgivelse af ’Private Skoves Økonomi’. Vi har ansat Nanna C. Kronborg som ny studentermedhjælp til at bidrage til arbejdet.

Nanna Cronwald Kronborg

Det er med glæde at vi pr. 4. maj 2021 har budt velkommen til Nanna Cronwald Kronborg som studentermedhjælper i Dansk Skovforening.

Med solid talforståelse og superbruger egenskaber i Excel vil Nanna overtage vores tidligere studentermedhjælp Lasse Z. Diederichsens opgaver med at modtage de løbende indberetninger omkring træpriser og udarbejde de månedlige prisstatistikker, samt assistere i udarbejdelsen af næste version af ’Private Skoves Økonomi’. Her åbnes der snarligt for regnskabsindberetningerne til 2020-statistikken.

Nanna er under uddannelse til bachelor i naturressourcer med specialisering i miljøøkonomi, er opvokset på Himmerland og har stor personlig interesse i skovenes rolle i samfundet og den grønne omstilling.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Nanna og håber alle jer der bidrager til vores statistikker vil tage godt imod hende.