Politisk ledelseskonsulent til Dansk Skovforening

Har du erfaring med politisk rådgivning og er analytisk med stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner? Har du kendskab til miljø-, klima- og naturområdet? Så er du måske vores nye ledelseskonsulent i Dansk Skovforening, hvor vi arbejder for at skovejere kan drive skovbrug på forretningsmæssige vilkår og at udvikle natur- og miljøværdier til gavn for både ejerne og samfundet.

Dansk Skovforening er en medlemsbaseret erhvervsorganisation for hele skovbruget. Vi er den organisation, som varetager skovejernes interesser, og vi er talerøret over for Christiansborg og kommunerne. Vi arbejder for at skovejerne gennem et aktivt ejerskab har størst mulig handlefrihed til at producere træ og natur i deres skove.

Politisk interessevaretagelse på et højt fagligt niveau

Som ledelseskonsulent skal du bistå med politikformulering og rådgive direktøren fagligt, politisk og organisatorisk.  På et højt fagligt niveau skal du være med til at sikre de bedste rammer for skov- og naturejere. Du bliver en del af den politiske interessevaretagelse, og skal være med til at skabe en god dialog mellem erhverv og embedsværk, politikere, forskere og andre interessenter.

Du skal være med til at binde det faglige og de politiske niveauer sammen ved at opbygge stærke samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Og du kommer til at facilitere holdningsdannelsen og forberedelse af forhandlingsmandater i Dansk Skovforenings besluttende organer.

Du understøtter kommunikationen til vores bagland og omverdenen igennem relevante mediekanaler og møder.

Derudover vil opgaverne være, at:

  • bidrage til organisationsudvikling i Dansk Skovforening og sikre politisk og organisatorisk koordinering
  • løse en række kommunikationsopgaver, udarbejde bestyrelsesnotater og gennemføre mødeforberedelser
  • udfordre og sparre med direktøren om kommunikation

Du kender til jordbrugspolitik og kan tænke politisk

Du har en relevant akademisk uddannelse og har politisk erfaring fra en interesseorganisation, staten, en kommune, eller konsulentvirksomhed. Du evner at tænke politisk – både i forhold til medlemmer og omverden. Har du konkret erfaring fra en politisk organisation, vil det være en ekstra fordel.

Desuden lægger vi vægt på at du:

  • Har gode formuleringsevner og erfaring med kommunikation.
  • Er analytisk.
  • Er god til at opbygge og vedligeholde stærke arbejdsrelationer.
  • Arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt.

Om os

Vi er 9 engagerede medarbejdere. Det faglige niveau er højt, og vi hjælper og sparrer med hinanden, så vi når de bedst mulige resultater. Arbejdsmiljøet er præget af en uformel omgangstone og fleksibilitet, men også af travlhed.

Skab en karriere med mening i Dansk Skovforening. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse på dansk skov-, natur- og klimapolitik.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til direktør Jan Søndergaard +45 4020 0597, js@skovforeningen.dk.

Ansøgningsfrist

15. oktober 2020.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Kontaktperson

Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte direktør Jan Søndergaard +45 4020 0597, js@skovforeningen.dk.

Arbejdssted

Frederiksberg.