Skove søges til skoler der planter for et bedre klima

Skove søges! Plant træer med skolebørn i forbindelse med FN´s Klimatopmøde i december 2009.

 

Genplant Planeten

I forbindelse med FN´s klimatopmøde i december 2009 inviterer skovbruget i Danmark og Skoven i Skolen skolebørn over hele landet ud for at plante mange træer for klimaet. Projektet hedder Genplant Planeten.

Formålet er at vise at træplantning, bæredygtigt skovbrug og brug af træ er en del af løsningen på klimaproblemet – og at vise børn at de selv kan gøre noget aktivt for at komme klimaforandringerne i møde.

We want you!

Vi søger nu skove som vil invitere lokale skoler ud at plante træer i perioden oktober–december 2009. Invitationen foregår direkte til skolerne via et Danmarkskort på Skoven i Skolens hjemmeside.

I februar markedsfører vi Genplant Planeten overfor skolerne. Derfor er det vigtigt at der allerede nu er mange skove som inviterer skoler ud. Invitationen behøver ikke at indeholde en fuldt arrangeret træplantningdag. Det vigtigste er at skolerne kan se at mange skove er med – og at de kan komme ud i en skov i nærheden.

Derfor: Tilmeld meget gerne din skov nu. Du gør det let ved at udfylde denne formular. Så får du hurtigt en blå prik på kortet.

Plant træer for et bedre klima.

Plant træer for et bedre klima.

Yderligere information

På Skoven i Skolens hjemmeside er baggrunden for Genplant Planeten beskrevet i detaljer, og nederst er et afsnit specielt til skovens folk.

Kontakt også gerne Malene Bendix, koordinator for Skoven i Skolen, på info@skoven-i-skolen.dk eller telefon 3324 4266 hvis du har spørgsmål eller kommentarer.