Træ.dk er nu på Facebook

Træ Er Miljø har oprettet en side på Facebook hvor du kan holde dig ajour med viden om træ og selv bidrage med billeder, videoer, oplevelser og holdninger til træ, når du befinder dig på Facebook.

Træ.dk træbranchens fælles informationsprojekt, er nu også på Facebook. Det betyder at man kan holde sig ajour med viden om træ, Træ Er Miljøs aktiviteter og selv bidrage med billeder, videoer, oplevelser og holdninger til træ når man er på Facebook.

Træ Er Miljøs formål med at gå på Facebook er at være til stede og udveksle viden om træ der hvor folk er – både folk der interesserer sig for træ og folk der kan komme til at interessere sig for træ.

Bliv fan af Træ Er Miljø

For at kunne deltage i aktiviteterne og få fuldt udbytte på Træ Er Miljøs Facebookside, kan man tilmelde sig om “fan” (facebooks udtryk, ikke Træ Er Miljøs). For at blive fan skal man først have sig egen profil på Facebook.

Hvis du allerede har en Facebook profil

…. skal du bare trykke på knappen ”bliv fan” øverst i Facebook boksen til højre for denne tekst.

Hvis du ikke har en Facebook profil

…. skal du først oprette en. Det gør du nemt på forsiden af Facebook hvor du skal udfylde boksen “Opret profil – Det er gratis, og alle kan tilmelde sig”. Følg vejledningen som kommer på skærmen. Herefter kan du komme tilbage til denne side og trykke på knappen ”bliv fan” i Facebook fanboksen til højre for denne tekst. Du vil herefter kunne deltage i aktiviteterne på Træ Er Miljøs Facebookside.

Om Facebook

Facebook er en netværksportal der fungerer som et socialt netværk hvor du og andre brugere kan se og dele tekster, videoer og billeder med mere. På Træ Er Miljøs Facebookside er omdrejningspunktet selvfølgelig træ.

Facebook gik i luften den 4. februar 2004 og blev udviklet af den dengang 20-årige Mark Zuckerberg som var studerende på Harvard University.

Facebook har i skrivende stund 2.202.160 danske brugerprofiler.

Facebook ligger nummer fire på listen over verdens mest trafikerede hjemmesider