Løvenholm Gods søger dygtig maskinfører/skovarbejder

Danmarks bedste skovarbejderstilling skal besættes! Er du arbejdsom, fagligt dygtig og har et omgængeligt væsen – så er du måske vores nye kollega?!

Jobbet

Som et led i et planlagt generationsskifte blandt vores skovarbejdere, søger vi en stabil og dygtig maskinfører/skovarbejder til en fast fuldtidsstilling. Arbejdsopgaverne er mange, flersidige og sæsonafhængige: fx udkørsel af effekter, kulturetablering, hegnsætnings, skovning, pleje- og oparbejdning af juletræer og pyntegrønt, vejvedligehold mv. Arbejdsopgaverne udføres primært på Løvenholm Gods, men vi betjener også andre skovdistrikter.

I den daglige drift vil du kunne tilgå en veludrustet skovbrugs- og landbrugsmæssig maskinpark – herunder en veludrustet Valtra N155 skovtraktor med skovvogn. I enkelte perioder vil der være mulighed for overarbejde, fx i pyntegrønt og juletræssæsonen. Du refererer direkte til godets ledelse, og vil indgå som en vigtig brik, i godsets samlede medarbejderstab med meget forskellige faglige kompetencer.

Kvalifikationer

Du er uddannet skovarbejder/maskinfører eller har anden relevant erhvervserfaring. Du er arbejdsom, fagligt dygtigt samt betjener og vedligeholder et bredt udsnit af skovbrugsrelaterede køretøjer og redskaber. Du finder glæde i det praktiske arbejde, uanset det er på hjul eller til bens.

Du kan indgå i samarbejde med kollegaer på tværs af fagområder, ligesom du kan tage fuldt ansvar for en opgave og udføre den selvstændigt. Du har minimum kørekort B. Det vil være en fordel om du vil bosættes lokalt, eventuelt kan godset være behjælpelig med at finde egnet bolig.

Vi tilbyder

  • Et job med stor alsidighed og ansvar for egne opgaver.
  • Gode kollegaer og en arbejdsplads med en humoristisk omgangstone.
  • God løn og gode arbejdsvilkår.
  • En arbejdsplads hvor der tages hensyn til arbejdsmiljø og med ordnede forhold.

Ansøgning

Kontakt Godsinspektør Jens Christian Dahl på 20 33 74 ** Vis eller Skovfoged Daniel Hintz på 30 42 00 ** Vis for nærmere information omkring stillingen.
Send din ansøgning til Jens Christian Dahl på dahl@lovenholm.dk senest d. 15. februar 2024. Ansættelsestidspunktet er senest 1. april 2024, men gerne før.