Skovbrugets Indkøbsguide 2024

Skovbrugets Indkøbsguide er landets eneste leverandøroversigt inden for skovbruget og dermed en uundværlig opslagsbog, når der skal findes leverandører til skovbruget.

Indkøbsguiden er en printudgivelse i A5-format, der bliver sendt ud til alle Dansk Skovforenings medlemmer og abonnenter med nr. 4 af magasinet Skoven hvert år med oplysninger som virksomhedsnavne og -adresser, kontaktinfo og udbudte ydelser fordelt under en række kategorier.

For at blive optaget i årets Indkøbsguide som leverandør skal du udfylde formularen herunder med oplysninger om din virksomhed, og hvordan og hvor I ønsker at fremgå i Indkøbsguiden. Minimumsprisen for optagelse er 150 kr. for at stå under én kategori. Hertil kommer tillæg for at fremgå under ekstra kategorier, for tilføjelse logo, ramme om annonce og for at være med i netversionen af Indkøbsguiden. Priser fremgår af formularen.

Hvis du oplever problemer med udfyldelsen af formularen eller har spørgsmål til optagelsen i Indkøbsguiden, er du velkommen til at kontakte redaktionen på indkobsguiden@danskskovforening.dk eller tlf. 2247 2743.

Udfyld formularen herunder