Tag til DM i Vildtmad på søndag

Søndag den 3. november 2019 afholdes DM i Vildtmad på Det Grønne Museum. Der er mange gode oplevelser for hele familien.

DM i Vildtmad består af to konkurrencer – Årets Vildret og Årets Vildtprodukter.

Årets Vildtret er en klassisk kokkedyst, hvor deltagerne konkurrerer om at tilberede den bedste hovedret baseret på vildt nedlagt af jægere. Årets vildtret kåres Kl. 16:30.

Årets Vildtprodukter sætter fokus på vildt som spise og omfatter kategorierne charcuteri & røgvarer, halvfabrikata, færdigretter og forsøgsprodukter. Danmarksmestrene i Vildtprodukter kåres Kl. 12.

Mens konkurrencerne finder sted, er der er mange andre oplevelser for hele familien på Det Grønne Museum. Du kan fx lave din egen pil, flå og spise et dådyr, tilberede en vildand, teste dine evner på buebanen og se museets faste udstillinger.

Læs hele programmet for DM i Vildtmad 2019.

Sted og pris

Det Grønne Museum
Randersvej 4
Auning, 8963 Danmark

Når du har betalt for entre til museet er selve arrangementet gratis. Entrebilletten koster 90 kr. for voksne og er gratis for børn og unge under 18 år. Billetten giver adgang til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, som du frit kan udforske under dit besøg.

Læs mere om DM i Vildtmad på det Det Grønne Museums hjemmeside.